• 06 30 583 05 79
  • hdjobs@hdjobs.hu

Munkaadók

stock-photo-84345893-manual-worker-on-a-workshop-1024x685Munkaadók számára az alábbi szolgálatatásokkal állunk rendelkezésre.

A több évtizedes múltra visszatekintő konzorciumunkban tevékenykedő tapasztalt szakembereink közös célja az, hogy a Partnereinknek olyan stratégiai emberi erőforrás menedzsment szolgáltatást nyújtsunk, aminek segítségével optimalizálni tudják a tevékenységükhöz szükséges humán erőforráshoz kapcsolódó közvetett és közvetlen költségeiket, és a vállalkozás számára specifikáltan kidolgozott atipikus foglalkoztatási mix segítéségével olyan rugalmas munkaerőt biztosítsunk, ami minden esetben követni tudja az aktuálisan szükséges munkaerő igényeiket.

A szektorban tevékenykedő társaságokkal ellentétben mi kölcsönzött munkaerőt kívánunk „eladni” a Partnereinknek, hanem a szakembereinkkel történő egyeztetés és elemzést követően felépítünk egy olyan specifikus foglalkoztatási modellt, amely Partnereink számára megteremti a legjobb értékarányú megoldást a humánerőforrás gazdálkodás területén.

Kapacitásunk lehetővé teszi a Partnereink munkaügyi adminisztrációjának és humánerőforrásának a részleges, vagy akár a teljes kiszervezését Európa egész területén akár több száz munkavállaló esetén is.

A szolgáltatásunkat úgy építettük fel, hogy a foglalkoztatással kapcsolatos munkáltatói kötelezettségeket és munkaügyi adminisztrációt teljes mértékben át tudjuk vállalni a Partnerinktől, mindeközben a lehető legrugalmasabban és költséghatékonyabban ellássuk a tevékenységéhez aktuálisan szükséges munkaerővel.